maandag 8 november 2010

deus ludens Malpie in de Heuvelpoort in Tilburg

PERSBERICHT


Culture Shock Live 2010
Het beste van Tilburg verzameld tijdens één expositie
Van 2 tot en met 23 december wordt het voormalig postkantoor in Winkelcentrum Heuvelpoort omgetoverd tot Culture Shock Live 2010. Tijdens deze expositie, georganiseerd door Cultuur & Uitgaansmagazine De T, Fontys Hogeschool voor de Kunsten Winkelcentrum Heuvelpoort en Kaftwerk, laten ruim dertig Tilburgse kunstenaars hun werk zien aan de stad.
Een vast onderdeel van het maandelijkse Magazine De T is het cultuurkatern Culture Shock. Iedere maand wordt de cover van deze cultuurbijlage verzorgd door een andere Tilburgse kunstenaar. Deze kunstenaars worden nu samengebracht op één expositie: Culture Shock Live 2010. Zij laten het werk zien dat de cover sierde van Culture Shock of tonen een compleet nieuw werk. Alles bij elkaar laat Culture Shock Live zien waar Tilburg voor staat: een grote diversiteit aan creativiteit. Tilburg, de stad van contrasten, van experiment en creativiteit. De stad van makers.
Naast het werk van de dertig kunstenaars die meewerkten aan Culture Shock is ook werk te bewonderen van deze zomer afgestudeerde studenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Onder meer het werk van Sanne Hak, Nienke Bekkers en Richard Koekkoek is er te zien.
De expositie vindt plaats van 2 t/m 23 december, van donderdag tot en met zondag en is gratis toegankelijk. In verband met de decembermaand is de expositie dus ook iedere zondag geopend.
Meer informatie
Hou de decembereditie van MagazineDe T in de gaten, kijk op Twitter (www.twitter.com/cultureshockL10) of op http://tinyurl.com/CultureShockLive.
Culture Shock Live 2010 wordt u aangeboden door:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten